Minimal Elements

Werk met mij

Wat kan je verwachten?

We brengen structuur aan en creëren overzicht in je agenda en je mailbox. Je kan kiezen uit verschillende pakketten; meer rust, juist in beweging komen of speciaal voor ondernemers; meer klanten. Daarnaast train ik ook teams. Werk met mij samen, dan zorgen we dat jij weer grip krijgt op je werkdag.

Wanneer je werkt met mij kan je er van op aan dat ik integer werk. Ik vind niets gek en ga door tot we voor jou de juiste oplossing hebben gevonden. Openstellen is iets wat ik graag doe, en ook van jou verwacht, dan behalen we namelijk het beste resultaat.

Druk

Veel mensen hebben het tegenwoordig druk, of voelen druk. Ze leven in de waan van de dag, worden geleefd door hun telefoon, hun e-mail, en alles wat nog móet gebeuren.

En juist dat maakt dat je niet effectief en efficiënt kan werken, niet bezig bent met de werkzaamheden die er toe doen. Aan het einde van de dag heb je geen voldaan gevoel, want ‘wat heb je nou eigenlijk echt opgeleverd?!’.

Stel jij belangrijke werkzaamheden ook uit? Omdat het gevoel moeten eraan hang of juist te groot is en waar begin je.

Met Element ‘En nu actie!’ krijg jij weer grip op je planning en productiviteit.

Word je de hele dag door gek van alle mails en telefoontjes die je van je werk af houden? En wil je meer controle op je werkdag?

Met Element ‘Meer rust en overzicht’ krijg je weer grip op je mailbox.

Je weet waar je blij van wordt. En hebt de stap gezet om zelfstandig ondernemer te worden. Maar de klanten staan niet zomaar in de rij. 

Met Element ‘Makkelijke marketing’ zie jij snel waar je klanten aan- of juist afhaken.

Element 'Teamtraining'

Heb je behoefte aan een teamtraining? Dat kan ook. Neem daarvoor contact met me op, zodat we samen kijken naar wat de wensen zijn.

Eerst een gratis voorproefje?

Weet je nog niet zeker of één van deze elementen bij jou past? Of wil je even kijken of mijn methodes werken voor jou? Eerst zelf proberen om weer overzicht te creëren? Download dat mijn e-book ‘Doorbreek dat eeuwige patroon!’.

Hier krijg je goede inzichten die je gelijk kan doorvoeren in je werk. Alles voor meer structuur in jouw werkdag!

Werk samen met mij

Om jouw ervaring zo goed mogelijk te laten verlopen, gebruikt deze website cookies.

Meer info, lees de privacy verklaring.