Minimal Elements

Hoi, ik ben Dagmar. En ik hou van structuur. Al vanaf dat ik klein ben.

Een coach vertelde mij ooit dat als iets voelt alsof iedereen het kan en het vanzelfsprekend is, dan is dat je talent. En overzicht creëren voelt voor mij zo.

"The person born with a talent they are meant to use, will find their greatest happiness in using it."
Johann Wolfgang von Goethe
Wetenschapper
Over mij | Dagmar IJssel de Schepper

Meer over mij

Na ruim 15 jaar werken in loondienst, besloot ik te gaan ondernemen. Eigenlijk doe ik nog steeds hetzelfde werk, maar nu vanuit mijn kantoor in huis, zelfstandig en met mijn eigen vrijheid. 

Als ondernemer streef ik daar vooral naar. Niemand die zegt wat ik ‘moet’ doen, behalve ikzelf. Van al dat moeten werd ik eerder namelijk best wel opstandig, ik wil weten wat het nut is van datgene wat ik doe. Door het ‘gewoon moeten’ ging ik zelfs dingen níet doen en uitstellen. Brr, ik voelde een soort muur opkomen als ik alleen al aan die opdracht dacht. Ik moest dat namelijk ook nog supergoed doen natuurlijk… Geen idee wie dat letterlijk van me vroeg, mijn managers namelijk niet. Ik was het vooral zelf die de lat zo hoog legde. Inmiddels weet ik heel goed hoe ik hiermee om wil gaan, of dat nu als ondernemer is of in loondienst.

Zo ben ik altijd bezig om collega’s en professionals in een juiste actiestand te krijgen, effectief en productief. 

Met slim werken, krijg je hoge kwaliteit en meer vrijheid.

Minimal Elements

Is de woonkamer ontploft, hebben we deze binnen 10 minuten op orde. Kunnen we daarna in alle rust gezellig samen eten…

Dagmar

Werken met systemen

Ik woon in Schalkhaar, een dorpje bij Deventer, met mijn man Rik en onze 2 zoontjes, Sef en Vik. Dat huis is écht niet altijd netjes opgeruimd, maar er zit wel een systeem in. En dat systeem werkt voor ons. Als we iets zoeken, vinden we dat direct terug. En is de woonkamer ontploft, het gevolg van het hebben van jonge kinderen, hebben we deze binnen 10 minuten op orde. Kunnen we daarna in alle rust gezellig samen eten…

De naam Minimal Elements

Na wederom een hilarische avond brainstormen (ik wilde de ‘perfecte’ naam), met de meest gekke namen die voorbij kwamen, kwam de volgende ochtend de naam Minimal Elements spontaan in me op. Ik googlede het en zag dat het te maken had met wiskunde. Hoe leuk! Ik had op de middelbare school wel een zwak voor wiskunde. Daarnaast vind ik een minimalistische levensstijl erg interessant en bestaat mijn werk uit verschillende elementen, 1 en 1 = 2. En zo ging mijn bedrijf ineens leven. 

De uitleg van het logo hoort daar ook bij. Het is een versimpelde verbeelding van de verhoudingen uit de reeks van Fibonacci, ofwel de ‘natuurlijke orde der dingen en de ideale verhoudingen’. Mijn logo-designer wist precies waar mijn hart sneller van ging kloppen. Past perfect!

Om jouw ervaring zo goed mogelijk te laten verlopen, gebruikt deze website cookies.

Meer info, lees de privacy verklaring.