Minimal Elements

Element 'Makkelijke marketing'

Je weet waar je blij van wordt. En hebt de stap gezet om zelfstandig ondernemer te worden. Je wil zichtbaar zijn bij jouw doelgroep en maakt posts voor social media en schrijft blogs. Helaas weten de klanten je alleen niet altijd te vinden. Ze staan nog niet in de rij. 

Dit was niet wat je voor ogen had toen je de keuze maakte voor zelfstandig ondernemen. Je wilde gewoon doen waar jij goed in bent en energie van krijgt. Al die randzaken heb je nu wel gezien, je wil gewoon klanten die blij worden van dat wat jij doet. 

Maar hoe bereik je de juiste klanten, welke communicatie gebruik je bij welke kanalen, en wanneer post je die mooie Instagram-foto?

Doelgericht

Een scherp marketingplan

Met het Element ‘Makkelijke marketing’ zie je snel waar je klanten aan- of juist afhaken. Marketing is naast de administratie iets waar de meeste ondernemers als ze starten tegenaan lopen. Ze weten dat het bij het ondernemen hoort, maar echt leuk is het niet. Dit komt vooral, omdat veel mensen eigenlijk niet exact weten wat ze doen. 

Een duidelijk marketingplan en -doel is daarom belangrijk, zo schiet je niet met hagel. Want ook dat weten we eigenlijk allemaal wel, niet iedereen is je doelgroep, maar wie dan wel? 

makkelijke marketing

Na het Element 'Makkelijke marketing':

Wat gaan we doen:

Als je met ons werkt gaan we niet bezig met droge theorie. Tuurlijk je krijgt echt wel wat informatie en naslagwerk, maar we gaan vooral aan het werk. De tijd die wij bezig zijn, kan je namelijk goed gebruiken, je hebt het immers al druk genoeg en wil bezig zijn met zaken die er toe doen.

We volgen een duidelijk stappenplan die jou helpt om marketing makkelijker te maken:

Voordat je begint met je communicatie, is het noodzakelijk een goed beeld te hebben jouw klant. 

Iedereen die bij jou komt heeft een bepaald probleem, ze willen iets opgelost hebben. Wat dat is gaan we in deze stap ontdekken.

Wanneer komt de klant met jou in aanraking, een essentieel onderdeel voor het werven van klanten.

Hoe de klant jou of je bedrijf ziet is de volgende stap in dit element. Je wil namelijk weten of de klant tevreden is over wat jij aanbiedt. 

Nadat we alle voorgaande stappen hebben doorlopen, weet je wat je kan doen om je marketing te verbeteren of op te zetten. Hiervoor maken we een concreet actieplan, zodat jij weet wat de eerste stap is die je zet om nieuwe klanten binnen te halen.

Jouw investering

Natuurlijk wil jij weten wat het jou gaat kosten om gebruik te maken van het Element ‘Makkelijke marketing’. 

Het element ‘Makkelijke marketing’ kost jou 350 euro inclusief BTW. Je krijgt daarvoor:

  • Intakegesprek van ongeveer een half uur
  • 4 uur online coaching waarin we de marketing van jouw bedrijf neer zetten
  • Evaluatiegesprek waarin we de puntjes op de i zetten
  • Verschillende templates waar jij makkelijk mee kan werken
  • Een duidelijke marketing strategie om klanten binnen te halen

Interesse?

Om jouw ervaring zo goed mogelijk te laten verlopen, gebruikt deze website cookies.

Meer info, lees de privacy verklaring.