Minimal Elements

Gratis elementen

Uiteraard wil je eerst even checken of dat wat Minimal Elements aanbiedt bij jou past. Dat snap ik helemaal. Daarom bied ik een aantal gratis elementen aan. Een dubbele win voor jou, want zo betaal jij nog niets voor alle expertise die ik heb en krijg jij al de eerste simpele tips naar meer structuur in jouw werkdag. 

E-Book 'Doorbreek dat eeuwige patroon!'

Patronen en gewoontes zorgen er voor dat jij niet al je energie kwijt raakt aan zaken die er niet echt toe doen. Je kan bijvoorbeeld denken aan het moment dat je naar de voorraadkast loopt en eenmaal daar aangekomen, eigenlijk niet meer weet wat je daar ging doen. Of je zit in de auto en op je bestemming kan je niet meer herinneren of je het groene stoplicht wel hebt gezien. Op veel momenten zijn ze supernuttig. Maar wanneer ze je tegen houden om nieuwe of andere stappen te zetten, dan kunnen ze je behoorlijk tot last zijn. 

Wil jij ook van deze hardnekkige patronen af? Lees dan het e-book Doorbreek dat patroon!

E-book doorbreek dat patroon

Minimal match meeting

Het intakegesprek is bij mij gratis. Zo kunnen we allebei kijken of het klikt. Of ik iets voor jou kan betekenen en of jij het idee hebt dat ik iets voor jou kan doen. 

Een intakegesprek duurt hooguit een uur en doen we via een online videogesprek. Plan direct een gratis Minimal match meeting of neem contact op.

Werk samen met mij

Element live webinar

Twee keer in het jaar geef ik een gratis webinar. Hierin neem ik je mee in de Elementen die jou structuur bieden voor je werk. 

 

Live webinar

Om jouw ervaring zo goed mogelijk te laten verlopen, gebruikt deze website cookies.

Meer info, lees de privacy verklaring.