Minimal Elements

Element 'structuur in je bedrijf'

Te veel werk! Hoe ga je dit allemaal doen? Je hebt nog zoveel zaken op je bord liggen en je klant komt alweer met een nieuwe vraag. En al die leuke nieuwe ideeën komen al helemaal niet van de grond. Had je maar meer uren in een dag. 

Soms begin je niet eens meer aan een nieuwe opdracht. Je stelt het nog even uit tot je echt de tijd hebt. Of tot die deadline echt in de buurt is en dan móet je wel. Maar echt zin heb je niet, het vreet energie. 

Veel mensen hebben dat gevoel, dat als het iets móet ze ineens datgene niet meer willen of kunnen doen. De ‘lol’ is ervan af. En ineens krijg je niks meer uit handen.

Element 'En nu actie!'

Een duidelijke agenda

Met het Element ‘Structuur in je bedrijf’ zorgen we dat je weer in beweging komt. Afleiding ligt overal op de loer. 

In de waan van de dag zijn we aan het werk met allerlei taken die eigenlijk helemaal niet zo van belang zijn voor dat moment, dat ene mailtje, die vraag van die klant en de leverancier wilde ook nog iets weten. En daardoor blijven taken die wel relevant zijn liggen, bijvoorbeeld de belangrijke doelstelling die je wil halen. 

‘Mijn agenda is helemaal leeg, maar ik heb het zo druk!’ is een veel gehoorde zin van mijn klanten. Tijd om daar eens goed naar te kijken dus.

En_nu_actie_agenda

Na het Element 'Structuur in je bedrijf':

Wat gaan we doen:

Als je met mij werkt gaan we niet bezig met droge theorie. Tuurlijk je krijgt echt wel wat informatie, maar we gaan vooral aan het werk. De tijd die wij bezig zijn kan je namelijk goed gebruiken, je hebt het immers al druk genoeg.

We volgen een duidelijk stappenplan die jou weer controle geeft over jouw werkdag:

Om een duidelijke en overzichtelijke agenda te krijgen, beginnen we met het verzamelen van alle werkzaamheden die je nu hebt.

De werkzaamheden die je nu doet, hoeven niet overeen te komen met de kerntaken die je eigenlijk hebt of wil doen. Dus bepalen we wat deze belangrijke taken zijn, en die zijn voor iedereen anders.

Naast je kerntaken, zijn er ook zaken die ondersteunend hieraan zijn, je hebt tenslotte niet voor niets de hele dag je mailbox open staan. 

We maken een blauwdruk van je agenda, waar je gelijk morgen mee kan werken en dus morgen al bezig bent met de juiste zaken.

Vaak heb je in je kerntaken grote ‘projecten’ of brokstukken zitten. Deze delen we op in kleinere stapjes, zodat het duidelijk is waar te beginnen en succes op afronding gegarandeerd is.

Jouw investering

Natuurlijk wil jij weten wat het jou gaat kosten om gebruik te maken van het Element ‘Structuur in je bedrijf’. Zoals je hebt begrepen uit het stappenplan is dit een element wat uit maatwerk bestaat. Iedereen werkt op zijn eigen manier met zijn agenda. Om je zo goed en effectief mogelijk te helpen, plannen we eerst een intakegesprek. Daarna maak ik een speciaal voor jou gemaakt aanbod. Mijn uurtarief is 80 euro exclusief BTW. Gemiddeld ben ik in meerdere werksessies ongeveer 8 uur samen met jou bezig om dit element je eigen te maken. 

Interesse?

Om jouw ervaring zo goed mogelijk te laten verlopen, gebruikt deze website cookies.

Meer info, lees de privacy verklaring.