Minimal Elements

Element 'Meer rust en overzicht'

We staan altijd aan. Net als onze telefoon, tablet, computer of laptop. Ach ja, je kan ook best even snel die collega een antwoord sturen, waardoor hij nu verder kan. En ohja,  dat appje tussendoor naar die vriendin waarmee je vanavond uit eten gaat. 

Druk, een antwoord dat veel mensen geven op de vraag ‘Hoe gaat het?’. En door die drukte proberen we steeds harder of efficiënter te werken om het op te lossen.

Maar eigenlijk wordt het niet beter en voel je je hierdoor niet echt een leuker mens. Dus werk je in de avond, en in je weekend en als je eigenlijk een dagje met de kinderen bent of juist tijd voor jezelf had gepland. 

Meer rust in je inbox

Je mailbox op orde

Met het Element ‘Meer rust en overzicht’ zorgen we dat je de controle weer terug krijgt over je mailbox. Email is het meest gebruikte communicatiemiddel op het werk. De mailbox staat de hele dag open. 

Maar je mailbox brengt ook veel stress met zich mee; hoe meer mail je ontvangt, hoe meer stress mensen ervaren. Door alle mails te beantwoorden kom je namelijk helemaal niet meer toe aan je daadwerkelijke kerntaken, en is daarmee schadelijk voor je productiviteit. Dat voel je zelf ook ergens. Waardoor je vast ‘s avonds of in het weekend weer even door gaat met werken. 

Nét dat is wat je eigenlijk niet meer wil. Door het harde werken wil je zorgen dat alles gedaan is, en dat je kan genieten van je vrije tijd. Maar het is nooit klaar… De stroom aan binnenkomende mails gaat namelijk door als je er niets aan doet.

 

Meer rust en overzicht

Na het Element 'Meer rust en overzicht':

Wat gaan we doen:

Als je met ons werkt gaan we niet bezig met theorie. Tuurlijk je krijgt echt wel wat informatie, maar we gaan vooral aan het werk. De tijd die wij bezig zijn kan je namelijk goed gebruiken, je hebt het immers al druk genoeg.

We volgen een duidelijk stappenplan die jou helpt overzicht terug te krijgen in alle emailchaos:

Iedereen heeft zijn eigen manier van werken in zijn mailbox. Omdat dit maatwerk is, gaan we eerst in kaart brengen hoe jíj werkt met je mailbox. 

Om een duidelijk structuur te krijgen, doen we een mini-brainstorm. We bepalen welke mappen jij nodig hebt, om overzicht te houden.

Naast persoonlijke mappen in je mailbox, zijn er een aantal andere belangrijke mappen die je nodig hebt om rust terug te krijgen en controle te houden op je mailbox.

Om helemaal relaxed te beginnen, kunnen we nadat we de vorige stappen hebben afgerond een schoonmaak houden in je inbox. 

Wanneer we met een schone lei beginnen, is het ook belangrijk om te weten hoe je in het vervolg omgaat met je mailbox.

Jouw investering

Natuurlijk wil jij weten wat het jou gaat kosten om gebruik te maken van het Element ‘Meer rust en overzicht’. Zoals je hebt begrepen uit het stappenplan is dit een element uit maatwerk bestaat. Iedereen werkt op zijn eigen manier met zijn mailbox. Om je zo goed en effectief mogelijk te helpen, plannen we eerst een intakegesprek. Daarna maak ik een speciaal voor jou gemaakt aanbod. Mijn uurtarief is 80 euro exclusief BTW. Gemiddeld ben ik in meerdere werksessies ongeveer 8 uur samen met jou bezig om dit element je eigen te maken. 

Interesse?

Om jouw ervaring zo goed mogelijk te laten verlopen, gebruikt deze website cookies.

Meer info, lees de privacy verklaring.